Muistathan käydä kommentoimassa tai jättämässä jonkun merkin itsestäsi kun vierailet blogissamme!

tiistai 7. joulukuuta 2010

Talvi tuli, päivittäminen unohtu.

Joo, tosiaankin vähän on menny aikaa viime kirjoituksesta. Otsikosta huolimatta lumen tulolla ei ole mitään tekemistä tähän päivittämisen unohtumiseen, sattuipa sitä vaan tulemaan tässä välissä.. eli yksi asia päivitetty :)

Pari selvää syytä mulla kuitenkin on antaa sille miksi tämän blogin päivittäminen takkuilee.

Syy numero 1: Suunnittelen häitä! Joo ihan omiani suunnittelen, joten luonnollisesti kaikki vapaa aika mitä koneen ääressä vietän googlailen mitä milloinkin hääkukkia, hääkakkuja, hääpukuja ym. ym. Eli olen yllättänyt itsenikin siinä kuinka ilmeisesti jokaisesta naisesta voi kuoriutua todellinen Häähullu kun vaan tarpeeksi lähelle osuu ;) Häät siis tulossa 5.3., joten siihen asti ajatukset pysyy visusti sen päivän suunnitelmissa..

Syy numero 2: Perheessä tapahtuu ikäviäkin asioita, jotka pistävät oman elämän päivittelyt ihan uuteen perspektiiviin.. Esan siskon tyttö Reetta (7-vuotta) sairastui lokakuussa leukemiaan. Tämä asia kulkee mukanamme joka päivä! Tsemppiä Reetta!!! Reetan kuulumisia voi seurata Tiinan kirjoittamasta blogista reettanoomielina.blogspot.com


Tässä kuitenkin vielä niitä päivityksiä Kertun, Niilon ja Pirkko-Inkerin syksystä..

Kertun kanssa ollaan olla möllötetty ja treenailtu ja käyty kisaamassakin. Kerttu testasi taas uudessa ympäristössä kisaamista Tamskin treenihallilla Sääksjärvellä 24.10. Kerttu oli yllättävän hyvä, siis todella upee oikeestaan! Ekalla radalla (B-kisa) tehtiin upeeta työtä jälleen aina loppusuoralle saakka jossa eka kielto. Toisella radalla oltiin sitten lähempänä omaa tasoa ja virheitäkin siitä hyvästä vähän enemmän, mutta tulos kuitenkin!

A-kisa (agi) ratavirh. 15, aikavirh. 3,54, tulos 18,54, 4.sija
B-kisa (hyppy) ratavirh. 5, aika -5,77, tulos 5, 6.sija (tuomari Anne Huittinen)

Niilon kanssa myöskin samoilla linjoilla on menty ja samoissa Tamskin kisoissa myöskin käytiin hienolla menestyksellä. Molemmat radat vedettiin täysillä ja hyvät radat tehtiinkin. Kuitenkin se paras mahdollinen eli tuplanolla jäi 0,19 sekunnin päähän!! Harmitti aika paljon.

A-kisa (agi) ratavirh. 0, aikavirh. 0,19, tulos 0,19, 8.sija (tuomari Anne Viitanen)
B-kisa (hyppy) ratavirh. 0, aika -1,28, tulos 0, 13.sija (tuomari Kari Jalonen)

Niilon kanssa oli tarkoitus käydä perinteisesti itsenäisyyspäivävkonloppuna kisaamassa Seinäjoella, mutta Niilon jumiutuneen selän vuoksi jätettiin ne kisat väliin. Nyt jo Niilon selkä vaikuttaa paremmalta.

Pirkon kanssa ollaan treenailtu ihan kivasti. Pirkko on kyllä yllättänyt minut taidoillaan ja tehokkuudellaan. Sen kanssa on niin kivaa treenata kun se kehittyy niin silmissä ja sen on aina niin yhteistyöhaluinen ja innokas. Viikonloppuna ollaankin menossa Pirkon kanssa ensimmäiselle ulkopuoliselle kouluttajalle treenaamaan ja miettimään hyppäämistä. Mielenkiinnolla odotan :)

2 kommenttia:

pasko kirjoitti...

Pirkko on semmonen pötkylä, että siitä tulee melekonen agility-sukkula!

-Tiina- kirjoitti...

Pakkastervehdys pohojanmaalta!!
Vai on morsiosta kuoriutunut häähullu, voi vitsi! Kunhan en vain löytäisi sinua vielä jotakin pitsejä hiplaamasta, ruusuisia servettejä taittelemasta ja hajuherneitä nuuhkimasta...Silloin pitäis jo velipoikaa varoitella, ettei todellakaan tunne naista jonka kanssa aikoo naimisiin.
Terkkuja koko blondilaumalta ja elikoilta, sekä multa ja ukkokullaltakin