Muistathan käydä kommentoimassa tai jättämässä jonkun merkin itsestäsi kun vierailet blogissamme!

sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

hups. olinko unohtanut koko blogin?

Olis ehkä aika hieman kertoa kuulumisia.. vaikka eipä täällä mitään erityistä ole tapahtunutkaan.

No käytiinhän me kyllä kisaamassa tossa helmikuulla (7.2.) Tamskin kisoissa Niihamassa. Niilolle kaksi starttia ja pitkästä aikaa myös Kerttu pääsi testaamaan kisarataa.

Niilon kanssa taas kaksi puhdasta rataa, mutta yliajoilla, plääh.

A-kisa (agi), ratavirh. 0, aikavirh. 2,70, tulos 2,70, 7. sija (tuomari Kari Jalonen)
B-kisa (agi), ratavirh. 0, aikavirh. 4,42, tulos 4,42, 7.sija (tuomari Kari Jalonen)

Kertun kanssa lähdettiin siis kokeilemaan vieraalla kentällä kisaamista. Tavoitteetkin oli sen mukaiset, eli iloisella mielellä tekemään rataa pyrkimyksenä päästä maaliin ilman suurempia ahdistuksia kummallekaan meistä. Ihan hyvä mieli säilyikin vaikkakin Kerttu oli niin innoissaan, ettei keskittyminen ollut kyllä ihan kohdillaan.. tuloskin sen mukainen :)

A-kisa (agi), tulos hyl (tuomari Heidi Viitaniemi)

Näistä kisoista taskuun jäi ajatus siitä, että Kertun kanssa uskaltaa kyllä lähtee vieraillekin kentille kisaamaan, kunhan ei aseta kummoisia tavoitteita. Niilon kanssa taas mietin että miksiköhän piti lähteä.. Olin etukäteen päättänyt, että jos pakkasta on reilusti niin perun startit. Pakkasta oli tuona aamuna muistaakseni noin 5 astetta ja lähdettiin siis kisaamaan. Tein kunnon lämmittelyt ja virittelin Niilon kunnolla, mutta radalle lähtiessä molemmilla oli silti lihakset tosi jäyheet, eikä oikeen irronnut. Toiselle radalle lähtiessä tuntu jo meno paremmalta, mutta silti yliaikaa tuli vielä enemmän kuin eka radalta. Kisojen jälkeen lähinnä harmitti, että tuli lähdettyä. Hauduttelin asiaa jonkin aikaa. Seuraavalla viikolla käytiin vielä normaalisti treenaamassa, mutta sitten päätin, että jäädään Niilon kanssa treenitauolle.

Treenitauon aikana Niilo on käynyt kaks kertaa hierottavana. Tällä viikolla käytiin ekaa kertaa tauon jälkeen treeneissä. Vauhtia ja intoa ainakin oli tauon aikana tullut. Ens viikolla Niilo käy vielä hierottavana, mahdollisesti jätetään ens viikon treenit väliin. Sunnuntaina käydään taas Tamskin kisoissa Niihamassa kokeilemassa sekä Niilon että Kertun kanssa yhdet startit (kunhan pakkasta ei ole liikaa). Kattellaan sitten miten siitä jatketaan.

Ei kommentteja: