Muistathan käydä kommentoimassa tai jättämässä jonkun merkin itsestäsi kun vierailet blogissamme!

keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Kisamenestystä!

Viime viikonloppuna kisattiin Tampereella oman seuran kisoissa sekä Kertun että Niilon kanssa. Päivä oli huima ja tuntuu, että leijailen vieläkin meidän tulosten ansiosta.

Aamu aloitetiin aikaisin Kertun kanssa. Kerttu oli oikeen iloisella ja keskittyneellä mielellä. Startti sujui hyvin, ei tarttinut pelätä että Kerttu karkaa ja muutenkaan ei luimuillut mitään. Olis suunnitellut radan sen mukaisesti, että Kerttu tekee parastaan ja vauhtia riittää. Suunnitelmat meni nappiin ja onnistuttiin suorittamaan rata haastavilla takaaleikkauksilla. Jännitystä riitti, koska viimeisille esteille asti tehtiin nollarataa.. mutta *syvä huokaus* omalta jännitykseltäni lopetin ohjauksen kesken ja luotin pelkkään eteen käskyys, mistä seurauksena Kerttu kiersi viimeisen aidan!! Saatiin kuitenkin korjattua se nätisti ja tuloksena siis 5 ja ihanneajan alitus. Harmitus oli niin valtaisa tosta viimeisestä aidasta, että meni hetki aikaa ennen kuin kunnolla tajusin miten mahtava rata tehtiin. Pitää kuitenkin ottaa huomioon, että vielä vuosi sitten tuloksen tekeminen kisoissa Kertun kanssa oli pelkkä unelma. Kaiken lisäksi tällä radalla sijoituksena VOITTO!

Toiselle radalle lähdettiin myöskin sillä suunnitelmalla, että Kerttu vetää täysillä. Ja niinhän se vetikin. Alku meni sujuvasti tai siis näennäisesti sujuvasti. Kyllähän minä todellisuudessa tein töitä hiki hatussa, että sain Kertun varmasti suorittamaan nekin aidat joille vauhti oli hurja ja lähes oltiin jo menossa niiden ohi. Vauhtdin mukana tuoma tarkkuuden puute kostautu pujottelulle menossa kun Kerttu veti toiseen väliin. Siitä siis kielto, korjattiin tämä rauhassa ja päästiin siitä maaliin sujuvasti. Tuloksena siis taas 5 ja tällä kertaa hienoinen ihanneajan ylitys johtuen pujottelun rauhallisesta korjauksesta. Jokatapauksessa tälläkin radalla meidän tulos riitti VOITTOON!

A-kisa (agi) ratavirh. 5, aika -3,95, tulos 5, 1.sija
B-kisa (agi) ratavirh. 5, aikavirh. 1,03, tulos 6,03, 1.sija (tuomari Kari Jalonen)

Niilon kanssa kisattiin iltapäivällä. Tarkoituksena oli lähteä radalle täysillä ja riskillä. Kuten niin monta kertaa aikaisemminkin olen itselleni luvannut. Tällä kertaa kuitenkin pidin tämän tarkemmin itselläni mielessä rataantutustumisen ajan, ja kannattikin! Yhtään valssia en tehnyt, kaikki puolenvaihdokset tein persjätöillä. Välillä tuntu, että koira katoaa ihan kokonaan silmistä enkä ollu ihan varma suorittiko Niilo esteitä oikeisiin suuntiin. Kaikki esteet kuitenkin suoritettiin oikeisiin suuntiin ja oikeessa järjestyksessä ja vihdoin ja viimein tehtiin se eli alitettiin ihanneaika ja tehtiin oikea NOLLA! Toiselle radalle lähdettiin samalla tuntumalla. Nyt hieman vaikutti siltä, että muutama kaari venyi hieman liian pitkäksi. Kaiken kaikkiaan kuitenkin todella sujuva rata ja puhtaasti vielä. Aika vaan ei riittänyt tällä kertaa vaan tuloksena harmilliset 0,41s ihanneajan ylitystä.. Ei siis jäänyt kauaksi tuplanolla. Todella tyytyväinen olen!

A-kisa (agi) ratavirh. 0, aika -2,31, tulos 0, 6.sija
B-kisa (agi) ratavirh. 0, aikavirh. 0,41, tulos 0,41, 8.sija (tuomari Sari Mikkilä)

1 kommentti:

Äiti kirjoitti...

ONNITTELUT KERTULLE JA NIILOLLE HIENOISTA SUORITUKSISTA JA TIETYSTI OHJAAJALLE!