Muistathan käydä kommentoimassa tai jättämässä jonkun merkin itsestäsi kun vierailet blogissamme!

tiistai 18. toukokuuta 2010

Kisaamassa

Lauantaina olimme Takkujen omissa kisoissa sekä Kertun että Niilon kanssa kisaamassa. Kertun kanssa ensin aamupäivän helteissä ja illemmalla sitten Niilon kanssa.

Kertun eka rata oli hitusen vaikea. Monenmoista ansaa löytyi ja aika kiemuralle piti osata mennä.. Kertun kanssa napsahdettiin ensimmäiseen ansaan, kun aloituksen kahden aidan jälkeen houkutteli putki suoraan edessä, mutta siitä pitikin kääntyä pujottelulle. Tais käydä vähän nokka siellä putkessa, joten siitä jo hylly. Tämän jälkeen yritettiin jatkaa matkaa ja suht ok se jatkuikin kunnes Kerttu hyppäs renkaan ohi. Se oli jo mulle liikaa, joten korjattiin se ja juostiin iloisesti pois :)

Toinen rata vaikuttikin jo huomattavasti simppelimmältä. Toki siinäkin radassa ansoja riitti, muun muassa kahden ekan aidan jälkeen suoraan houkutteleva puomi. Tästä kuitenkin Kertun kanssa selvittiin kun rauhassa mentiin, mutta sitten yllätykseksi väsymys, helle tai jokin muu aiheutti Kertulle hetkellisen keskittymishäiriön ja pujottelun oikeaan väliin päästiin vasta neljännellä yrittämällä. Pujottelulta siis kolme kieltoa ja hylly. Pujottelun jälkeen rata meni melko sujuvasti loppuun asti.. Harmi, että hylly tuli just pujottelulta kun se kuitenkin on Kertun lemppareita ja muutenkin vahvimpia esteitä.

A-kisa (agi), tulos hyl (tuomari Katariina Virkkala)
B-kisa (agi), tulos hyl (tuomari Vesa Sivonen)

Ennen Niilon startteja mietin pitkään, että kannattaako meidän edes startata kun oli niin kova helle. Lähdettiin kuitenkin kokeileen. Ekalle radalle lähtiessä odotukset ei ollu kummoiset, koska tältäkin radalta löytyi jos monen moista mutkaa ja kiemuraa. Sinällään rata ei ehkä ollu vaikee, mutta Niilon vauhdille epäedullinen. Radalle lähtö olikin tosi kankee ja hidas. Ja tais olla sitä ohjauskin, koska kaikki tuntu menevän pieleen ja otettiin hylly. Ja taas mietitytti, että kannattaako tehdä toista starttia. Niilo kuitenki pysy väliajat hyvässä kunnossa viilennysloimen ansiosta, joten päätin, että tehdään toinenkin startti. Ja toinen rata olikin kovasti Niilolle sopivampi. Vauhti Niilolla oli huomattavasti parempi, tosin ei vieläkään mikään hirmunen. Muutama kaari jäi hieman turhan pitkäksi, mutta lopulta kuitenkin mentiin puhtaasti maaliin asti. Heti radan jälkeen tuntu, ettei varmasti päästy ihanneaikaan. Kumma kyllä jäätiinkin ihanneajasta taas vain 1,07 sekuntia, joten ei paha ollenkaan. Tällä tuloksella kaiken lisäksi päästiin 2.sijalle ja kaiken lisäksi vain 2 sekunnin päähän nollavoitosta.. Ihan hyvä mieli siis jäi kuitenkin. Harvemmin me kuitenkaan Niilon kanssa enää palkintosijoilla ollaan..

A-kisa (agi), tulos hyl (tuomari Katariina Virkkala)
B-kisa (agi), ratavirh. 0, aikavirh. 1,07, tulos 1,07, 2.sija (tuomari Vesa Sivonen)

Näistä kisoista intoutuneena ilmoitin molemmat kahden viikon päähän Nokialle kisoihin, molemmille kaks starttia agiradoilla :)

1 kommentti:

Kaisa kirjoitti...

Kiva, Nokialla nähdään sitten :) Ja onnittelut Niilon tokasta sijasta!