Muistathan käydä kommentoimassa tai jättämässä jonkun merkin itsestäsi kun vierailet blogissamme!

sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Pirkko-Inkeri 3kk



Tällä viikolla tuli Pirkolle ikää mukavat 3kuukautta :) Sen kunniaksi käytiin ekoilla rokotuksilla ja luonnollisesti kaikkea muutakin mukavaa on ehditty puuhata viime viikkoina. Rokotuksilla Pirkko käyttäytyi oikeen mallikkaasti. Kasvanutkin Pirkko oli mukavasti sillä nyt paino oli 3,3kg. Ollaan käyty myös kaksi kertaa Barffikaupan pentupaineissä ja tätä harrastusta varmaan jatketaan aina kun vain keritään. Siellä Pirkko käyttäytyy oikeen mallikkaasti. Leikkii riehakkaasti, mutta osaa myös välillä rauhoittua ja tutkailee paikkoja itsekseen. Kutsun kuultuaan tulee aika pian luoksekin :) Kertun ja Niilon agitreeneissä Pirkko on ollut myös mukana. Siellä pääsee hyvin tutustumaan erilaisiin aikuisiin koiriin ja pari pentuleikkikaveriakin on ollut Kertun treeneissä kaverina. Hallilla ollessa ollaan myös harjoiteltu katsekontaktia ja muutenkin kontaktissa pysymistä. Nyt ollaan myös otettu naksutin käyttöön, joten se helpottaa monien pikkujuttujen kanssa. Pirkko vaikuttaa olevan todella perso nameille, joten voisin kuvitella, että motivoinnin kanssa ei tule ongelmia jatkossakaan. Agilityesteitten seassa ollaan myös puuhasteltu ja pari kertaa Pirkko on myös juossut putken läpi. Kaiken tämän harrastelemisen lomassa on kaikista mahtavinta kuitenkin se, että myös Kerttu on nyt alkanut hyväksyä Pirkon osaksi meidän laumaa ja nyt Kerttu ja Pirkko myös leikkii keskenään. Tämä oli mulle suuren suuri helpotus, koska kyllähän Kertun ahdistunut käytös ahdisti ja kiristi koko meidän perheen elämää. Nyt on ihanaa kattoo kuinka Kerttu käy haastamassa Pirkkoa leikkiin ja Pirkkohan on aina valmis :) Pirkon tulo on muutenkin innostanut ihan eritavoin Kerttua ja Niiloa leikkimään keskenäänkin.

Se on hieman harmittanut, ettei täällä meilläpäin ole oikeen paikkaa missä pitää Pirkkoa irti. Omassa pihassa en uskalla irti pitää, koska tuossa menee ihan liikaa autoja. Pelottaa jo, että Pirkko alkaa kyllästyä remmissä oloon niin, että irti päästyään ottaa kaiken ilon irti vapaudestaan. Tahtoisin kuitenkin opettaa Pirkolla "vastuuta" siitä, että tarkkailee oman lauman liikkeitä ja huolehtii itse siitä, että pysyy matkassa. Remmissä liikkuessa tätä oppimista ei tapahdu.. Kerran ollaan käyty Vaakkolammen puistossa tuossa vieressä. Siellä on aina aika paljon porukkaa kun siellä on se frisbeegolfkenttä samassa. Onneksi sieltä löydettiin kuitenkin alue minne frisbeet ei lennä, joten siellä Pirkko sai olla hetken irti. Hyvin meni! Tänään löysin toisen paikan missä voisin kuvitella pitäväni Pirkkoa irtikin. Hetken siellä mentiinkin Pirkko vapaana ja hyvin huolehti pieni siitä, ettei jää porukasta. Hassua, että tämä metsä "löydettiin" vasta tänään kun se on kuitenkin tossa 300 metrin päässä kotoa.. Ei vaan ole ennen tullut käytyä siellä kattomassa. Makeet maastot ja lenkkipolut sieltä löytyikin :)

Pirkosta on myös hyvää vauhtia tulossa agiliitokoira ;) Uudet kesän treeniryhmät on perustettu ja Pirkollekin löytyi oma ryhmä missä voi käydä leikkimässä agikoiraa. Jännityksellä odotamme mitä siitä tulee. Tästä kerron lisää kun ollaan ekalla kerralla käyty kattoon mistä on kyse.

Lopuksi vielä muutamia kuvia viime viikoilta :)















Ei kommentteja: