Muistathan käydä kommentoimassa tai jättämässä jonkun merkin itsestäsi kun vierailet blogissamme!

keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Hierojalla

3 viikkoa leikkaukseta ja Pirkko kävi ensimmäistä kertaa hierojalla. Hierojalla käynti antoi luottamusta asioiden etenemiseen. Tässä vaiheessa Pirkko käyttää kaikkia jalkojaan suhteellisen tasapainoisesti. Lihakset on tilanteeseen nähden hyvässä kunnossa, ei suurempia jumeja. Hieroja suositteli kuitenkin osteopaattia, koska ongelmat todennäköisesti on selkeämmin Pirkolla rangassa kuin lihaksissa. Uskon kyllä itsekin osteopatian tehoon, mutta onhan se kallista :( No, pistämme vakavaan harkintaan. Hieronakäyntejä ollaan kuitenkin varattu jo eteenpäinkin. 

4 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Voin kyllä suositella osteopaatilla käymistä. Eihän siellä jatkuvasti tarvi rampata, jos mitään isoa ongelmaa ei ole. Ja toisaalta ainakin meillä on sitten jäänyt hierojalla käynnit tosi vähälle, joten se vähän kompensoi menoja. Remu ei käy käytännössä ollenkaan hierojalla, vaan 2-3 kk välein osteopaatilla ja Tip osteopaatilla joka toinen tai kolmas kerta, kun Remukin, ja pitemmissä väleissä mahd. hierojalla, jos tarvetta.

Tsemppiä Pirkolle paranemiseen ja sulle kuntoutukseen! Toivottavasti menee jatkossakin kaikki hyvin :)

Kaisa kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Kaisa kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Kirsi & Tara kirjoitti...

Suosittelen osteopaatilla käymistä, vaikka sen yhden kerran :) välissä hierojaa ja sitten myöhemmin uusintakontrolli osteopaatilla.

Meillä on hankalaa, kun täällä ei oikein ole hyviä osteopaatteja. Piira on Turussa ja muutkin siellä etelämpänä.